16 Mart 2012 Cuma

Ücüz Nakliyeci

İstanbul Evden Eve Nakliyat Selimoğlu Nakliyat Ev Taşım ,dan her zaman biz,
SELİMOĞLU NAKLİYE Ekibimiz içerisinde su tesisatçısı, marangoz ve elektrikçimiz mevcuttur. Tüm eşyalarınızı güvenceye alıyor ve sigortalı olarak taşıyoruz. Sizin yapmanız gereken tek şey özel eşyalarınızı toparlamak ve buzdolabı vb. elektrikli eşyaları fişten çekmek, taşımaya 1 gün kala çalıştırmamak ve ekibimizi beklemek.
SELİMOĞLU Eşyalarınız uzman ellerde sökülür gideceği yerde monte edilir. Nakliyat günü ve saati kararlaştırılarak nakliye sözleşmesi yapılır.Eğer hala kafanızda hâlâ soru işaretleri varsa, sitemizi dolaşın. Eğer hâlâ istediğiniz bilgilere ulaşamadığınızı düşünüyorsanız, ofisimize bekleriz; bize telefon açabilirsiniz veya bir e-mail ile bize ulaşabilirsiniz.
Selimoglu Nakliyat Evden eve nakliyat çözümlerinde adı üzerinde olduğu gibi sektörde lider konumda olup Evden eve nakliyat çözümlerini olması gerektiği gibi gerçekleştirerek Evden eve nakliyat işlerinizde müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmaya devam ediyor.

Evden Eve NAKLİYAT fİYATLARİ ev taşımacılık Evden Eve Nakliyat hizmetlermiz evden eve nakliyat taşımacılık Selimoğlu Nakliyat Evden eve nakliyat fiyatlari Evden eve nakliye fiyatlari Evden eve fiyatlari ev taşımacılık Selimoğlu nakliyat Evden eve nakliyat hizmet kalitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder